Breng een bezoek aan onze showroom en de weverij

Ben je geïnteresseerd in de producten van Enschede Textielstad en wil je ze graag eens komen bekijken? Dat kan! We organiseren regelmatig rondleidingen. Dit is een leuke manier om kennis te maken met ons en onze producten.

Onze rondleidingen zijn meestal gericht op ondernemers en productontwikkelaars, en worden gecombineerd met een netwerkbijeenkomst met maximaal 8 bezoekers. Op deze manier proberen we kennis en inspiratie te delen. Er komen vaak mooie samenwerkingen tot stand. Lijkt het je leuk om hier een keer bij te zijn? Vul dan het contactformulier hieronder in.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een kop koffie of thee en een korte kennismaking. Hierna zullen wij kort een presentatie geven over het ontstaan van Enschede Textielstad en onze werkwijze. Hierna duiken we de fabriek van Ter Kuile in, waar wij onze stoffen produceren, en kunnen we dieper ingaan op het weefproces. Na de tour is het mogelijk om je vragen te stellen, onze stoffen te bekijken en eventuele bestellingen te plaatsen.

In principe richten we ons met factory tours op (aspirant) ondernemers en zakelijke klanten. Heb je als particulier ook interesse om een bezoek te brengen aan Enschede Textielstad? Dan kun je je aanmelden voor onze open dagen. Schrijf je via het onderstaande formulier in, dan laten wij het weten als er weer een open dag wordt georganiseerd. In de tussentijd kun je natuurlijk ook stoffen en samples bestellen in onze consumenten webshop.

Praktische informatie

De factory tours vinden plaats op vrijdagmiddag van 15:00 – 17:00 uur. Mocht dit niet uitkomen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een andere mogelijkheid.

Uiteraard houden we rekening met de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus. We zijn blij dat we na anderhalf jaar weer onze factory tours kunnen organiseren en willen een veilige omgeving creëren voor jou en onze medewerkers. Ben je verkouden of heb je klachten die passen bij de symptomen van COVID-19? Blijf dan thuis, we plannen graag een andere datum met je.

Bij groepen groter dan 6 personen scannen wij de QR code uit de corona check app, waarmee je aantoont gevaccineerd, hersteld of getest te zijn. We informeren je hier, indien van toepassing, tijdig over. 

 

Ik heb interesse in deelname aan een factory tour

Interessegebied

Wat is je achtergrond? (meerdere opties mogelijk)

13 + 12 =