Enschede Textielstad in de Circular Textile Stories podcast

Rosa Scholtens maakte voor Cirkelwaarde een prachtige podcast serie over circulair textiel en de impact van corona op de textielindustrie. De aflevering waarin Rosa met Annemieke in gesprek gaat over lokale productie bij Enschede Textielstad staat nu online! Je luistert de aflevering hier terug.

Het eerste deel van deze aflevering is aan het begin van de coronacrisis opgenomen. Na een uitgebreid onderzoek naar hoe we op een duurzame, sociale en lokale manier konden bijdragen aan de tekorten aan medische beschermmiddelen waren we op dat moment volop bezig met de productie van beschermende jassen voor zorgverleners bij vier ateliers in Nederland. Op dat moment konden we nog niet goed overzien welke impact de coronacrisis op ons bedrijf en de industrie zou hebben. een paar maanden later nam Rosa weer contact op en namen we deel 2 van de podcast op. 

We zijn er trots op deel uit te maken van zo’n mooi tijdsdocument en een interessante reeks over circulair textiel. We raden je dan ook ten zeerste aan om de tijd te nemen om alle afleveringen te luisteren.