Maak een blijvende indruk met een duurzaam relatiegeschenk! 

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk waarmee je jouw waardering kunt uitdrukken en dat tegelijkertijd de waarden van je bedrijf weerspiegelt? Kies voor een duurzaam relatiegeschenk! Enschede Textielstad produceert verschillende textiele producten, die op een zo duurzaam mogelijke manier geproduceerd worden en gepersonaliseerd kunnen worden aan de hand van jouw wensen.

zigzag plaid

Een duurzaam relatiegeschenk van Enschede Textielstad

Wij zijn een weverij in Enschede, de stad waar ook de volledige productie van onze producten plaatsvindt. Wij produceren lokaal, in Nederland. Daarnaast werken we samen met een sociale werkplaats voor het confectioneren van onze producten. Bij het produceren van onze duurzame relatiegeschenken maken wij gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Denk hierbij aan gerecycled katoen, (gerecyclede)wol en biologische katoen. Verfstoffen worden niet gebruikt; alle kleur in de producten komt puur uit de gerecyclede vezels die in de garens zijn verwerkt.

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Onze producten kunnen volledig gepersonaliseerd woorden aan de hand van jouw wensen. Een eigen kleur of kleurencombinatie kan gekozen worden, denk bijvoorbeeld aan producten in jouw bedrijfskleuren. Ook kan er een label met een logo van uw bedrijf bevestigd worden aan de producten. Op deze manier krijg je een volledig gepersonaliseerd, uniek en duurzaam relatiegeschenk passend bij jouw bedrijf.

Verschillende bedrijven kozen al voor een duurzaam relatiegeschenk

Voorbeeld relatiegeschenk plaid
Voorbeeld relatiegeschenk plaid
Voorbeeld relatiegeschenk sjaal
Voorbeeld gepersonaliseerd relatiegeschenk theedoek oranje/wit

Benieuwd naar alle mogelijkheden & varianten per product? We laten graag alle mogelijkheden voor duurzame relatiegeschenken aan je zien.

Onze producten

Plaids

Onze plaids zijn beschikbaar in verschillende patronen, kleuren en materialen. Zo kunnen we een plaid maken die helemaal naar jouw wens is, in bijvoorbeeld jouw bedrijfskleuren. Er kan gekozen worden voor een plaid gemaakt van een combinatie van wol en gerecycled katoen, zodat je een echt ‘winter’ plaid krijgt. Maar voor een dunnere variant is ook een combinatie van katoen en gerecycled katoen is mogelijk.

Keukentextiel

We hebben verschillende soorten keukentextiel zoals theedoeken, keukenhanddoeken en servetten. Ook deze kunnen volledig naar wens geweven worden. Het keukentextiel wordt gemaakt van een combinatie van biologisch en gerecycled katoen.  De handdoek is geweven in een speciale binding, namelijk een dubbelweefsel, waardoor hij extra goed vocht opneemt. Binnenkort een bedrijfsevenement op de planning staan? Dan zijn onze servetten een goede keus om elk diner net wat persoonlijker te maken. Daarnaast is het ook het perfecte cadeau voor elke bourgondiër.

Sjaals

Een mooi en comfortabel product, dat zijn onze sjaals. Met de ruime keuze aan kleuren en patronen kun u een sjaal kiezen die perfect past bij uw bedrijfsstijl. De sjaals zijn net als de plaids zowel verkrijgbaar in een heerlijke wollen variant geschikt voor de winter, als in een dunnere variant gemaakt van gerecycled en biologisch katoen.

Hamamdoek

Onze hamamdoeken zijn een echt zomerproduct, waarmee je heerlijke luxe en ontspanning geeft. De doeken zijn multi inzetbaar als bijvoorbeeld een picknick kleed, strandlaken of handdoek. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of juist naar de sauna.

Volledige Service

We snappen dat een relatiegeschenk zoeken soms een lastige taak kan zijn. We willen dan ook graag een betrouwbare leverancier voor je zijn en een volledig pakket aanbieden. Naast dat wij de producten produceren, kunnen we de producten ook inpakken in een verpakking naar keuze. We nemen dus het volledige proces voor je uit handen; van ontwerpen en produceren tot inpakken.

Specifieke wensen?

We hebben een breed aanbod aan duurzame relatiegeschenken. Heb je specifieke wensen en staat het product dat je graag zou willen niet op deze pagina? U kunt altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat wij voor je kunnen beteken.

verpakking relatiegeschenk

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we jou kunnen helpen bij het creëren van jouw gepersonaliseerde en duurzame relatiegeschenk!