Enschede Textielstad op de Dutch Innovation Days

Over iets meer dan een maand het weer tijd voor de Dutch Innovation Days. Dit jaarlijks terugkerende evenement inspireert en verwondert bezoekers met presentaties, interactieve installaties en paneldiscussies.

Het evenement brengt ondernemers, onderzoekers, kunstenaars en uitvinders samen om te discussiƫren over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van innovatie. Dit jaar is Enschede Textielstad een van de partners en neemt deel aan een paneldiscussie over duurzame start-ups.

Paneldiscussie met duurzame start-ups

Op vrijdag 12 mei om 10 uur vindt bij Concordia de paneldiscussie plaats getiteld ‘Cooling Start-ups: Saving the Planet One Start-up at a Time’. Namens Enschede Textielstad zal Annemieke deelnemen aan deze discussie. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden, waarbij duurzame start-ups vertellen op welke manier zij met hun bedrijfsactiviteiten hopen bij te dragen aan een betere wereld en een schoner klimaat.

Meer informatie en tickets

Ben jij ook geĆÆnteresseerd in innovatie en duurzaamheid? Dan zij de Dutch Innovation Days een evenement dat je niet mag missen. Het volledige programma is te bekijken op https://did.nl/. Bestel snel je tickets en laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie in Enschede en ver daarbuiten!